Locatie vrachtwagen Postcode Loterij 2013

01-01-2013 Nieuws 4

postcodeloterij-vorig-jaar-in-bredaOp Twitter verschijnen steeds meer meldingen over de truck van de Postcode Loterij. Hij gaat volgens de berichten van Twitter wel alle kanten op, er komen allerlei locaties voorbij, enkele locaties die genoemd worden: Amersfoort, Almere-Buiten, Kampen, Nuenen, Eindhoven, Strijp en Son en Breugel. De meeste berichten gaan over locatie omgeving Eindhoven waar de truck gezien zou zijn (rond 19.05u). Meldingen op Twitter over de truck moet je wel met een korreltje zout nemen aangezien er veel mensen zijn die maar wat roepen. Wat wel opvalt is dat de omgeving Son en Breugel en Nuenen vaak genoemd worden. Laten we deze locaties dan maar als eerste serieuze omgevingen prikken.

Bekijk locatiemeldingen over de Postcode Loterij truck op Twitter

Update 21:57u
Hoofdprijs van 40 miljoen euro is inderdaad gevallen in Nuenen (Noord-Brabant)

Update 21:49u
Nieuwe foto: http://t.co/q0URXyA8

Update 21:01u
Omroep Brabant pas na 1 1/2 uur wakker geworden om een artikel te schrijven over het Postcode Loterij evenement. Waarom zitten journalisten niet wat meer op social media om verslag te doen van belangrijke evenementen? Even een journalist die kant opsturen om wat foto’s te maken en je hebt een primeur. Een absolute #fail van Omroep Brabant op journalistiek gebied.

Update 20:45u
Gezien het hokje waar Gaston in zit, zou het goed kunnen zijn dat dit het witte hokje is dat ook op de foto staat afgebeeld welke op Twitter is gedeeld (zie hier onder bij locatiemogelijkheid 2). Op televisie werd getoond dat Quinty en Caroline op een parkeerplaats stonden met de vrachtwagen. Het kan dus heel goed zijn dat deze stopplek was in omgeving Son (Burger King), kortom locatiemogelijkheid 1. Vanuit locatie 1 zijn ze dan doorgereden naar locatie 2, oftewel van Son naar Nuenen.

Foto Gaston / Quinty en Caroline:
foto01

 

 

 

 

 

foto01

 

 

 

 

 

 

 

 

Update 20:16u
Velakker in Nuenen zou vol kabels liggen en er zou iemand rondlopen met cheques.
Helaas nog geen nieuwe foto’s verschenen. Als iemand daar in de buurt is, plaats je foto’s dan op Twitter!
Daar zitten nogal veel mensen op te wachten.

Locatiemogelijkheid 1: Omgeving Son en Breugel
Burger King Eindhoven / Son en Breugel (Ekkersrijt), Noord-Brabant
Tijd: +/- 19:05u
Melding: Truck zou gezien zijn
Foto: Niet beschikbaar

Locatiemogelijkheid 2: Omgeving Nuenen
Nuenen
Tijd: +/- 19:30u
Melding: Bij de Keizershof (5672) zou men bezig zijn met het opbouwen van een tent
Foto: https://twitter.com/ngarritsen/status/286170754339450881/photo/1

Vorig jaar was het Breda (2012)
Vorig jaar viel de hoofdprijs van de Postcodeloterij van 40 miljoen euro in Breda. De helft van de prijs werd verdeeld onder bewoners van tien woningen in een seniorencomplex (Hamelakker II, Bredase Damiaanstraat). De andere helft ging naar wijkbewoners met postcode 4834.

4 reacties

Laat een reactie achter