Aldi Wolfgang AT-AS40SE Smartphone Mobiele Telefoon

Redactie 27 juli 2013 Aanbiedingen 4 Reacties

aldi-wolfgang-at-as40SEDe Wolfgang AT-AS40SE beschikt over een 1GHz dual core processor en draait daarom Android 4.0 razendsnel. Hij is simlockvrij, dus je kunt er iedere simkaart in doen die je maar wil, je kunt er zelfs twee in kwijt.

Prijs per stuk: € 119,00
Garantie: 2 jaar

Te koop bij: Aldi winkels Nederland
Te koop op: zaterdag 27 juli 2013

Belangrijkste specificaties:
– 1GHZ dual core (MTK6577)
– Android 4.0
– Simlockvrij
– 5.0 megapixel camera met flitser (achterzijde)
– 0.3 megapixel camera (voorzijde)
– Dual Sim
– Micro SD tot 32GB
– 512 MB geheugen
– 1500 mAH accu

Bekijk alle specificaties

Update 27 juli 2013
Opnieuw gaat deze smartphone in de verkoop bij de Aldi.
Gezien het succes van de vorige keer, kun je ook deze keer maar beter niet te lang wachten met naar de winkel gaan.

Wacht niet te lang met naar de winkel gaan, want deze smartphone zal binnen een mum van tijd uitverkocht zijn. Aldi koopt nog steeds veel te weinig stuks per winkel in, ondanks de grote belangstelling en wil maar niet inzien dat veel mensen deze smartphone willen hebben. Het beste kunt je een kwartier voor de opening van de Aldi winkel naar de winkel gaan.

4 reacties

 • Ro zegt:

  Kwartier voor opening in de vrieskou in Zevenaar al veertig man voor de winkel en slechts vijf exemplaren aanwezig. De rest kon bevroren weer naar huis. Grrrr!

 • Text Magazine Redactie zegt:

  Dat is echt schandalig. Aldi wil gewoon geen geld verdienen en heeft het lak aan haar klanten, dat is overduidelijk.

 • Robert zegt:

  Vanmorgen een kwartier voor openingstijd maar naar de Aldi gegaan. Ik was op zoek naar een leuke Android 4 smartphone met Dual Sim. Ik verwachte wel wat toeloop, daarom bewust maar naar een dorp gegaan (Overdinkel) ipv de stad (Enschede). Daar aangekomen bleek ik nummer 6 in de bescheiden rij. Na opening sloot iedereen netjes aan bij de kassa in volgorde van binnenkomst, zoals dat nog gaat in dorpen, inmiddels waren er toch al meer dan 20 geïnteresseerden. De dame achter de kassa van deze toch niet zo kleine Aldi (grensplaats) haalde een klein plastic tasje tevoorschijn met maar liefst…..

  4 Wolfgang smartphones. Dat was alles. Het is en blijft gewoon een lokkertje om persberichten te verspreiden of leuke reclame in de folder te kunnen zetten en heeft helaas niets met een serieuze aanbieding te maken. Erg jammer Aldi, gemiste kans, meer geïrriteerde ex-klanten dan tevreden gebruikers door dit soort acties.

  Mijn advies voor nieuwsforums voor de toekomst, negeer dit soort persberichten met aanbiedingen van de Aldi gewoon, ze zijn het vermelden niet waard.

 • Ben zegt:

  Afgelopen zaterdag (27 juli 2013) vijfenveertig minuten voor openingstijd voor de deur gaan liggen en ik was nummer drie in de rij bij de vestiging Zoetermeer Delftse Wallen. Gelukkig had de kassière er minstens een stuk of 20 in voorraad dus ik heb ‘m. Het wachten was de moeite waard. De dual core is echt snel en de dual-sim functie werkt uitstekend.
  Het is dus niet altijd kommer en kwel met de aanbiedingen van de Aldi.

Laat een reactie achter